Régi modellekhez kínál új multimédia rendszert a Porsche

Régi kultikus modellekhez lehet most eredeti modern Porsche multimédiás rendszert vásárolni a Porsche Classic program keretein belül. Szó sincs gányolásról, stílusosan oldották meg a kérdést a srácok.

Vannak olyanok, akik a klasszikus életérzést modern megoldásokkal együtt szeretik. A jó hír, hogy a Porsche legendákkal foglalkozó gyári program már számukra is kínál egy-két jó megoldást.

Például a legújabb akció keretein belül régebbi legendás modellekbe kínálnak modern multimédia egységeket. Szó sincs arról, hogy csak úgy befaragtak egy nagy kijelzőt a műszerfalba, aztán lehet örülni, ugyanis minden egyes modell (legyen szó akár egy 60-as évekből származó 911-ről vagy éppen egy 90-es évek eleji példányról) egyedileg kialakított rendszert kap. A régebbi változatok esetében még a klasszikus tekerő gombokat is meghagyják, így hangosítani és a menüben lépkedni akár ezek segítségével is lehet.

Maga a képernyő mérete egyik esetben sem nagy (egyszerűen nem illett volna bele az összképbe), viszont tudják az Android Auto és az Aplle Carplay funkciót is.