R.S. Line felszereltséget kap a Renault Captur is

A Renault kis crossovere is sportos megjelenést kap, azaz érkezik az R.S. Line felszereltségi szint a Captur kínálatába.

A Renault sportos modelljei RS megjelöléssel kerülnek be a palettába. Nem szabad elfeledkezni azonban, hogy van lehetőség arra is, hogy az általunk választott modellt csak külső-belső tekintetében sportosítsuk. Persze, ehhez az kell, hogy az R.S. Line felszereltség elérhető legyen a számunkra szimpatikus autóhoz, de szerencsére a franciák nagy intenzitással bővítik a támogatott modellek listáját. Most például a crossover paletta egyik tagja, a Captur kapta meg a csinosítást.

Az egyelőre csak Franciaországban elérhető felszereltségi szint a már jól megszokott elemeket tartalmazza. Van itt például látványosan átrajzolt lökhárító, méhsejt mintájú hűtőrács, szürke hátsó diffúzor utánzat és R.S. Line felirat minden mennyiségben. A felnik ezen a szinten már alapból 18 colosak és lendületes mintázattal bírnak.

A belső tér tekintetében a Renault Sport feliratos fém küszöb, a vörös ajtó, műszerfal és ülés díszítés, illetve a karbonszálas kompozit mintázat feltűnése jelzi, hogy a sportosabb megjelenést biztosító felszereltségi szint mellet tette le a voksát a megrendelő.

Motorkínálat tekintetében a 140 lovas benzines egység vagy pedig a 160 lóerős E-TECH konnektoros hibrid hajtás jöhet szóba jelen esetben.