Prototípusnak álcázhatod az E-Tron GT-det az Audi új ponyvájával

A nagyobb értékű autóknál a ponyvázást illik már stílusosan, legalább egy típusspecifikus megoldással letudni. Az Audi most megmutatja, hogy miként is lehet ezt a legjobban kivitelezni.

Aki a szabad ég alatt tárolja az autóját, annak érdemes elgondolkodni a védőponyván, ami a kisebb sérülésektől védi meg a négykerekű kedvencünket. Persze, a méretben nem megfelelő és rossz minőségű ponyva sokszor többet árt, mint használ, így érdemes lehet a gyári kínálatban körülnéznie, akinek nagyobb értékű autója van.

Az Audi E-Tron GT tulajdonosok például most a létező legstílusosabb megoldással találkozhatnak a gyártó kínálatában. A négykarikások ugyanis egy olyan ponyvát dobtak piacra az elektromos autójukhoz, melynek dizájnja az eredeti prototípust jeleníti meg.

A gyártó elmondása szerint a ponyva lélegző és antisztatikus anyagból készül, a kialakítása miatt pedig tökéletesen veszi fel az autó vonalait, azaz nem kell attól félni, hogy az az autón mozogva kárt tesz a fényezésben. Az ára? Nagyjából 650 euró, azaz több mint 200 ezer forint. Ponyváért egy picit húzós, de akinek lehetősége van berántani egy E-Tron GT-t, azt minden bizonnyal nem vágja földhöz az összeg.