Piaci rés: autós maszktartót dob piacra egy startup cég

Változik a világ. Az utóbbi időben a járványnak köszönhetően pedig még inkább hangsúlyosabb ez a változás, ami természetesen piaci réseket is szül. Most ezeket tömködik be az élelmesebb cégek, például autós maszktartó berendezésekkel.

A 2020-as év és azon belül a koronavírus járvány alapvetően változtatta meg a mindennapi életünket. A korlátozások mellett például megjelent egy új eszköz is, mint a mindennapi társunk. Ez nem más, mint az arcmaszk.

A maszk, ami nélkül ma már nem mehetünk sehova, legyen szó boltról vagy egy üzleti megbeszélésről. Éppen ezért mindig van nálunk legalább egy. Van aki a táskájában tartja ha éppen nem hordja, mások pedig bedobják ilyenkor a kocsiba. Ez utóbbi felhasználóknak szól egy új crowdfunding (közösségi finanszírozás) projekt, mely lényegében egy autós maszktároló alkalmatosságot finanszíroztat meg az emberekkel az Indiegogo oldalon.

A lényeg, hogy aki ezt a szerkezetet birtokolja a későbbiekben, annak nem kell a tükörre felakasztani vagy a kesztyűtartóba gyűrni a maszkot, hanem az eszközbe csúsztatva tárolhatja azt. Ennyi lenne? Nem! Mert a Car Case4Mask fertőtleníti is a maszkot amíg mi vezetünk!

Amikor megérkezünk tehát az úti célunkhoz, akkor már egy fertőtlenített és felfrissített maszkot vehetünk vissza. Zseniális! Új idők új igényei, amikkel úgy néz ki mostantól sokáig együtt kell élnünk!