Olcsóbb kivitelben is kapható már a Toyota Supra

A Supra visszatérése az autóipar egyik legfontosabb momentuma volt tavaly. A  sztorinak azonban még nincs vége, a BMW alapokra felépített Toyotát folyamatosan reszelgeti a gyártó. Most lefelé bővítették a palettát.

Tavaly az autós világ a Toyota Supra visszatérését ünnepelhette. Persze, sokak számára a BMW alapok miatt nem volt felhőtlen az öröm, de azért azt mindenki elismerte, hogy egy korrekt utcai sportkocsi lett az új generáció, a bajor 3 literes hathengeres 340 lóerős egység pedig kiválóan teszi azt, amire kitalálták a mérnökök.

Most viszont tovább bővül a paletta, ráadásul lefelé. Érkezik ugyanis a kínálatba a 2 literes négyhengeres kivitel is, mely szintén a BMW-től lett átemelve, a teljesítménye pedig 258 lóerő.

A belépő szintű motor nem jelent egyet a „fapados” kivitellel, ugyanis a Toyota ehhez is alapból a 18-as felni szettet adja, a belső pedig alcantara kárpitozással készül el. Szintén jár hozzá a gyalogosfelismerő vészfék asszisztens, a táblafelismerő és sávtartó rendszer illetve az adaptív tempomat is.