Nyitható tetős Tesla készül az Ares műhelyében

Bár már a Tesla is bejelentette a Roadster második generációját, arra minimum 2020-ig várni kell még. Az Ares valamivel hamarabb piacra dobhatja a saját Model S kabrió átiratát.

Minél elfogadottabb és elterjedtebb az elektromos autózás a világon, annál érthetetlenebb, hogy miért nem ontják már magukból a gyártók a nyitható tetős villanyos modelleket. Igencsak csekély a választék, ám ígéretek már vannak arra, hogy ez változni fog. A Tesla például bejelentette, hogy a Roadster második generációját minimum koncepció szinten 2020-ban bemutatják. Nem bírsz addig várni? Akkor van egy másik jó hírünk.

Az Ares Design műhely ugyanis már majdnem kész van a saját Tesla Model S kabrió átiratával. Egyelőre csak egy rajzot mutattak róla, ám néhány információ már erről is leolvasható. Például az, hogy az Ares nem csak eltüntette a hátsó ajtókat, hanem rövidebbre szabta a komplett karosszériát is. Természetesen a srácok nem létező Model S-eket vagdosnak szét, hanem a Tesla alapokra egy teljesen újonnan gyártott karosszériát húznak rá. Még annyit lehet tudni az Ares Model S Roadster-ről, hogy nem keménytetős kupé-kabrió lesz, hanem a hagyományos és elegáns vászontetős megoldást társítják hozzá.