Múltat idéző tanulmányt készít a Citroen

A jövő technológiáját úgy mutatja be a Citroen egy hónap múlva, hogy közben a múlt előtt is tiszteleg. Egy elektromos önvezető tanulmányt fognak bemutatni, melynek most még csak az emblémáját mutatják meg.

Nem ritka manapság, hogy egy gyártó úgy mutatja be a legújabb technológiát, hogy ezzel emléket állít a dicső múlt előtt. Elég például a Peugeot e-Legend tanulmányra gondolni, amiről mostanság már az a hír járja, hogy készül belőle széria változat is.

Most viszont a Citroen indít el egy hasonló sztorit, egy hónap múlva ugyanis új elektromos önjáró tanulmánnyal lépnek színre a Párizsban megrendezésre kerülő Vivatech rendezvényen. A pontos részletek még nem ismertek, ahogy azt sem tudni, hogy a karosszéria milyen kialakítást kap, ám megérkezett az első kedvcsináló kép, ami keveset mutat, de rengeteget mesél.

Ezen ugyanis az autó emblémája látható, ami hasonlít a Citroen által a kezdetekben használt 1919-es jelzéshez. Ezzel, na meg az Origins felirattal erősítették meg a franciák, hogy bizony ez is egy múltba merengő jövő járgány lesz.