Motorkerékpár is lesz az Aston Martin kínálatában

Az Aston Martin is a Porsche hitvallása szerint gondolkodik, azaz nem csak az autózás világában képviselteti magát a jövőben. Egy hónap múlva mutatkozik be az első Aston kétkerekű.

A Porsche mondta ki nyíltan elsőként, hogy ha egy autógyártó talpon akar maradni, akkor kénytelen lesz a jövőben az autókon kívül mással is foglalkozni. Úgy tűnik, hogy az Aston Martin is ezt vallja, de legalábbis jövő hónapban bemutatják a paletta első kétkerekűjét.

Na de miért pont motorkerékpár? Jó eséllyel a döntést nagy mértékben befolyásolta, hogy Marek Reichman, az Aston Martin alelnöke óriási motor fanatikus hírében áll, ráadásul a motorgyártásban lényeges tapasztalattal rendelkező Brough Superior cég is partneri státuszba került az elmúlt években.

Az Aston Martin első motorkerékpárja a pletykák szerint egy gyorsasági motor lesz, mely a dizájn és az erő tökéletes egyensúlyát képviseli majd a piacon. Persze, jövő hónapban már többet tudunk majd, a hivatalos leleplezés ugyanis november 5-én esedékes az EICMA show keretein belül Olaszországban.