Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

bentley-tweed-interior-option-for-all-models-6

Most már gyapjúszövettel is díszíthetjük a Bentley modellek belső terét

2020. december 02. | Bentley Hírek | Címkék: , , ,

Bár sok gyártó már évek óta kínál gyapjúszövet borítást bizonyos modelljeihez, a Bentley még csak most látta meg a természetes és nemes anyagban rejlő lehetőséget.

A Bentley tipikusan az a márka, amelyik szereti a legnemesebb anyagokkal elkényeztetni a vásárlókat. Finom bőrözés? Ritka fa berakás? Ez mind elérhető már szinte a gyártó fennállása óta, most viszont úgy néz ki, hogy más igényekkel is találkozott az angol luxusmárka.

Az egyedi igényeket kiszolgáló Mulliner részleg ugyanis felvette a palettájára a gyapjúszövet díszítéseket is, melyek többek között az ajtókra és az ülésekre érhetők el, de természetesen kérésre bárhova “felvarrják” a szóban forgó anyagot, sőt, még utazótáskát is készítenek belőle.

Persze, Bentley szinten nem lehet akármilyen szövetekkel dolgozni, így a most bemutatott megoldások is a világ egyik legismertebb és legrégebbi szövőüzeméből származnak, a skót Lovat Mill műhelyéből. Összesen négyféle mintázat választható jelenleg, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót, aki már unja a bőrözést és valami másra vágyik a saját Flying Spur, Continental GT vagy Bentayga modelljéhez.

2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.