Modernebb belsőt és kecsesebb külsőt kapott a Land Rover Discovery Sport

A külső csak finoman változott, belül viszont sokkal modernebb világ fogadja a Land Rover Discovery Sport új vásárlóit. A lágy hibrid is bejelentésre került.

Öt év után frissül fel először a Land Rover Freelander megcsorbult becsületét visszaállít Discovery Sport. A változtatásokról kívülről az új fényszóró dizájn és sportosabbra szabott lökhárító árulkodik, belül viszont mintha kicserélték volna a modellt. Lényegében ki is cserélték…

Teljesen új a kormány és a középkonzol, ez utóbbin nagyobb érintőképernyőt és sokkal kevesebb fizikai gombot találhatunk, a felhasznált anyagok minősége is sokat javult. Eltűnt a sokak által kritizált, indításkor a búvóhelyéről kiemelkedő váltó tekerő, helyette egy szépen dizájnolt, ám fix kart kapunk a pénzünkért. Látványos változás még, hogy a belső visszapillantó gombnyomásra egy HD kijelző szerepét tölti be, melyen a hátsó kamera különböző módon konfigurálható képét jeleníthetjük meg.

Motorpalettát tekintve lényeges változás, hogy mostantól a 2 literes dízelhez és a 250 lóerős turbós benzines egységhez egyaránt kérhető lesz feláras extraként a fogyasztást csökkentő 48 voltos mild-hibrid rendszer.