Minden eddiginél nagyobb vesével készül a BMW

A BMW új márkaarculata sokak szerint az átlagnál is megosztóbb. Tudják ezt a bajorok is, akik igyekeznek a legtöbbet kihozni a gigantikus méretű hűtőrácsokból. A Tokiói Autószalonon például megvillantják az eddig készült legnagyobb BMW-veséket.

Már korábban is beszámoltunk arról, hogy a BMW sokak szerint igencsak megosztó márkaarculata közel sem a véletlen műve. Akkor a gyáriak dizájnere beszélt a döntésekről, most pedig itt egy újabb példa, hogy a bajorok közel sem kerülik a témát, inkább ahogyan csak lehet, az arcodba nyomják azt.

Kiderült ugyanis, hogy a januárban megrendezésre kerülő Tokiói Autószalonon a gyáriak bemutatják az eddig készített legnagyobb veséjüket. És ez tényleg szó szerint értendő, ugyanis egy több mint négy méter magas megoldásról lesz szó. Persze, nem egy autón lesz megfigyelhető az installáció, hanem a standjukat emelik majd ki a németek ezzel a módszerrel.

A készítők a látványossággal kapcsolatban annyit árultak el, hogy szeretnék, ha minél többen fotózkodnának majd a méretes hűtőrács előtt, amit fel is töltenének a közösségi média felületükre, ezzel minél több ember figyelmét felhívva a gyári akcióra. Zseniális húzás, hiszen még ha akár negatív értelemben is, de az ilyen akciókkal folyamatosan a figyelem középpontjában tud maradni a BMW.

Persze, nem ennyi látnivalót hoznak japánba a németek, hanem olyan modellek is megtekinthetők lesznek, mint például az M4 GT3 versenyautó, a BMW M3 Competition M xDrive vagy az új M2-es is. Sőt, ezen felül egy premiert is ígérnek a gyáriak, amiről egyelőre nem árultak el semmit.