Méregdrága hangszórókat dobott piacra a Brabham

A komoly versenymúlttal rendelkező Brabham mostanság nem csak szupersportkocsikkal, hanem felsőkategóriás hangszórókkal is foglalkozik. Több mint 70 millió forintba kerül a legújabb csúcsmodelljük.

A Brabham neve ismerősnek cseng azok fülében, akik jártasak a régi autóversenyzés világában. Egykoron még Forma-1 járgányokkal is megörvendeztette a rajongókat az angol cég, aki mostanság inkább a BT62 szupersportkocsi kapcsán került a figyelem középpontjába. Persze, manapság érdemes több lábon állni, így érdemes a rajongóknak egyéb alkalmatosságokat is kínálni. Például hangszórókat!

És így történhetett, hogy a Brabham és az audio rendszerek világában nagyágyúnak számító Kyron megegyezett, hogy közösen összehoznak valami látványosak és természetesen brutálisan jót. Ez lett a Phoenix, mely minden igényt kielégít, ami egy hangfalszettel kapcsolatban valaha felmerülhet az emberben.

Összesen nyolc darab 700 wattos hangszórót és két 1500 wattos mélynyomót építettek bele, aminek köszönhetően a gyáriak szerint olyan a zenehallgatás élménye, mintha a saját házunkban rendezték volna meg a koncertet.

Természetesen egy ilyen hangrendszernek borsos ára van, a Brabham sem aprópénzért árulja a különlegességet. Egészen pontosan 250 ezer dollárt, azaz több mint 70 millió forintot kell kifizetnie annak, aki szeretne egyet a dizájnos és brutális teljesítményű készletből.