Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

DSC07985-Kopie

Mercedest a vadászoknak

2018. október 29. | Hírek Mercedes-Benz | Címkék: , , , , ,

A német Gruma kimondottan vadászok számára készítette fel a Mercedes X-osztályt. A stílusra és a szakmai felkészültségre igazán nem lehet panasz.

A németországi Gruma cég vadászok számára fejlesztett eszközökkel foglalkozik. Legújabb projektjük egy terepjáró, amit biztos, hogy értékelni fog a szakma.

Alapnak a Mercedes X-osztályt választották, mert hát az erdőben is tudni kell megjelenni. A dizájn mellett persze a Nissannal közösen fejlesztett pickup terepjáró képessége is fontos volt, hogy megvalósulhasson az elképzelés.

Az X-osztály hasmagasságán emeltek még egy picit a Gruma mérnökei, a fontosabb egységeket a kocsi alján pedig extrán megerősített lemezekkel védik. Ez idáig egy nagyszerű hobbi terepjáró képe rajzolódik ki, amitől viszont tényleg vadász járgány válik az X-osztályból, az a speciális felépítmény.

Először is, mivel az ember és a vadász legjobb barátja a kutya, a platón külön puhán bélelt helyet kap a kedvencünk. Az elejtett vad szállításában pedig a csörlővel platóra húzató láda lehet nagy segítség. Fegyver? Persze, hogy kell, de nem hanyagul a hátsó ülésre hajítva, hanem a plató ajtajában kialakított rekeszben elhelyezve.

2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.