Megvan a Suzuki palettába ágyazott Toyota Corolla kombi hibrid első hazai ára

Nálunk is megindult a Suzuki Swace, azaz a Toyota Corolla hibrid átmaszkolt változatának az értékesítése. Ebből adódóan már árat is tudunk, azaz tisztázódott, hogy ez sem az átlag Suzuki vásárló hétköznapi autója lesz.

A Suzuki és a Toyota együttműködésének az eredménye, hogy bizony a Suzuki palettáján is megjelennek szépen lassan a másik gyártó hibrid modelljei. Ennek az oka az emissziós normák teljesítésénél keresendő, azaz a Suzuki így most már teljes értékű hibridekkel is rendelkezik hivatalosan.

Eddig a Toyota RAV4 (Suzuki Across) és a Corolla (Suzuki Swace) kombi hibrid kapott átmaszkolt kivitelt, az utóbbi ráadásul most már magyar árazással is rendelkezik, ugyanis a Vezess.hu online magazin megkeresésére elárulta a Suzuki Világ kereskedés, hogy náluk mennyiért lehet előjegyzéssel hozzájutni az újdonsághoz.

A tájékoztatás szerint a GL+ felszereltség ára 8,09 millió forint, a fullos GLX kivitel pedig 9,44 millió forintos áron vihető haza, ami azt jelenti, hogy egy kevéssel ugyan, de a Suzuki a Toyota árazása alatt tud maradn. Most ugyanis egy technikailag teljesen azonos (a felszereltség ugyan eltérhet) Corolla Touring Sports 1.8 hibridbe 8,2 millió forintért cserébe lehet a legolcsóbban beleülni.