Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

9209c82a-2019-nissan-qashqai-13

Megújult a Nissan Qashqai

2018. november 13. | Hírek Nissan | Címkék: , , ,

Ráncfelvarrást kapott a Nissan egyik legkedveltebb modellje. A Qashqai a márka új arculata mellett a legújabb technikai vívmányokat is megkapta.

A Nissan Qashqai-t gondolom senkinek sem kell bemutatni. Az SUV mánia kezdetén lépett színre, azóta pedig folyamatosan az ázsiai márka egyik legjobban fogyó modellje. Nem csoda, hogy frissen akarják tartani a gyáriak, így elkerülhetetlen volt egy alapos ráncfelvarrás.

Legelőször az új jellegzetes Nissan orr tűnik fel. Nem csak a hűtőrács igazodott a paletta többi tagjához, hanem bizony a fényszórókhoz is hozzányúltak a gyáriak. Új például a LED-es nappali menetfény vonalvezetése, illetve most már a kormánymozdulatot figyelembe véve a Qashqai is bevilágítja a kanyarokat az esti vezetés során.

Belül az új, alul lapított kormánykerék fogadja a szemlélődőket, illetve most először jelent meg ennél a modellnél a nappabőr ülések 3D párnázással. Új felszereltségi szint is érkezett a kínálatba, a Tekna+ az abszolút csúcsot jelenti mostantól.

Természetesen a Nissan Intelligent Mobility rendszert is megkapta a Qashqai, így már ezen modell esetében is számolhatunk olyan kiegészítőkkel, mint a hátsó keresztirányú forgalom figyelő, vagy a gyalogosokat is felismerő vészfékezési asszisztens.

A motorpaletta is felfrissült, mostantól például a Mercedessel közösen fejlesztett 1,3 literes turbós benzines egység is kérhető 140, illetve 160 lóerős teljesítménnyel.

2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.