Megdobta az MX-5 teljesítményét a BBR

A BBR legújabb csomagja a mostani Mazda MX-5 szériát veszi kezelésbe. Teljesítményt növeltek a srácok, ráadásul két lépcsőben is.

A Mazda specialista BBR bemutatta a tuning csomagját a jelenlegi MX-5 szériához. Ahogy már megszokhattuk, nem csak külső kiegészítőket kapott az élmény japán roadster, hanem a teljesítményét is megpiszkálták a mesterek.

Egészen pontosan a 2 literes SkyActiv-G motort vették kezelésbe, melynek első körben átírták a vezérlését, új hűtést és K&N légszűrőket kapott, mindezek mellett pedig egy egyedi kipufogó rendszert is társítottak hozzá. Így a Super 200 néven árult csomag már 202 lóerős teljesítményt tud felmutatni.

Akinek ez nem elég, az a Super 220 csomagot is megvásárolhatja, ami az eddig felsoroltakon kívül még egyéb motor tuning alkatrészeket is tartalmaz. Ennek köszönhetően a gyári motor már 221 lóerőt képes leadni, ami már bőven elég az apró karosszéria igencsak lendületes mozgatásához.

Nem olcsó egyik csomag sem (1400 és 2500 euróról beszélhetünk), ám átalakítás után akár 36 hónap garanciát vállal a munkára a BBR.