Még be sem mutatott BMW M4-et nyert a most hétvégi MotoGP első helyezettje

Miguel Oliveira, a hétvégén tartott MotoGP stájer nagydíj nyertese a világ első következő generációs BMW M4 tulajdonosa. Igaz, még várnia kell, mire birtokba veheti az autóját, de a prototípust már vezethette a verseny után.

A most hétvégén megrendezett MotoGP stájer nagydíj izgalmas befutót tartogatott, hiszen Miguel Olivieira úgy tudott első helyen beérni, hogy néhány kanyarral a verseny vége előtt még a harmadik helyen motorozott. Az első két helyezett csatáját kihasználva jutott hozzá a trófeához és egy következő generációs BMW M4-hez is.

Bizony, a nagydíj főszponzoraként a BMW egy olyan autót ajánlott fel, melyet hivatalosan még be sem mutattak a nagyközönségnek. Persze, a futamra elhoztak a németek egy bemutató példányt verseny mintázattal, de ez még előszériás modell, tehát nem lehet utcai forgalomban használni.

Olivierira viszont természetesen a pályán már most kipróbálhatta az autót, ezáltal belekóstolva abba, hogy mire számíthat, ha megjön a saját végleges példánya. Mert bizony hiába nyerte meg, a hivatalos forgalmazás és gyártás beindítását még neki is meg kell várnia.