Már elő lehet rendelni a Nikola pickupját, az év végén lesz a hivatalos premier

A Tesla Cybertruck legkomolyabb konkurense lehet a Nikola Badger névre keresztelt pickupja, mely még idén év végén bemutatkozik tisztán elektromos és hidrogénes kivitelben is. Már előrendeléseket is felvesznek rá, ráadásul többféle csomagban is.

A Tesla Cybertruck elektromos pickup legnagyobb ellenfele lehet a piacon a Nikola saját platósa, a Badger, mely még idén decemberben hivatalosan is bemutatkozik a nagyközönség előtt. Túlzottan sok technikai információt még nem lehet tudni róla, de ahogyan ma már annyira divatos az előrendelés, már most le lehet foglalni a saját példányunkat némi készpénzért cserébe. Hogy mennyit fizetünk, azt az határozza meg, hogy milyen csomagban látunk fantáziát.

Az alap előjegyzés 250 dollárba került, cserébe pedig 500 dollár kedvezményt kapunk a végleges árból, részt vehetünk a hivatalos bemutatón és még egy jeggyel indulhatunk az ingyen Badger példány fődíjjal rendelkező sorsoláson is. A következő csomag már 1000 dollárba kerül, viszont cserében 2000 dollár jön majd le a teljes árból, a premierre két belépőt kapunk, a sorsoláson pedig öt darab jeggyel szállunk harcba az autónyereményért. A legnagyobb csomag az 5000 dolláros „Honey Package” mely már értelemszerűen 10 ezer dolláros kedvezményt jelent, a bemutató rendezvényen már VIP vendégként lehet részt venni, illetve 25 jegyet dobhatunk be a sorsolás virtuális kalapjába.

A Badger végleges ára 60 ezer és 80 ezer dollár között mozog majd, hajtáslánctól és felszereltségi szinttől függően.