Luxus kiegészítőket kínál a Bentley a csúcsszedánjához

Minden eddiginél fényűzőbb extrákkal dobta fel a Bentley a Flying Spur luxusszedánját. Most már kényelmesebb, négyszemélyes kivitelben is kérhető az autó.

Modellfrissítéskor elég nehéz dolga van egy olyan gyártónak, aki kompromisszum nélküli luxus modellekkel foglalkozik, hiszen az ilyen autók jó esetben gyakorlatilag elnyűhetetlen és időtálló dizájnnal rendelkeznek. Ez is az oka annak, hogy a Bentley a külső finomítása helyett a luxus kiegészítőkre helyezte a hangsúlyt a Flying Spur esetében.

Először is, most már négyüléses kivitelben, két hátsó különálló fotellel is rendelhetővé vált a méretes szedán. Ebben az esetben a középső konzol az utastér teljes hosszában végigfut, ezzel helyet adva a hátul ülőknek dedikált érintőképernyőnek, a pohártartóknak és a fűthető kartámaszoknak egyaránt. Továbbá most már egyedi kézzel varrott félanilines bőrkárpitozást és nemesfa ajtóbetéteket is kérhetnek a tehetős vásárlók, illetve látványosan megváltozott a kormánykerék dekorációja is.

Hozzányúltak a gyáriak az első ülések hátoldalán található fa alapú, de bőrözött asztalkákhoz is. Ezeket ugyanis mostantól nem kézzel kell mozgatni, hanem egy gomb megnyomása után egy elektromos motor nyitja és zárja őket automatikusan.