Letisztultabb és modernebb emblémával vág neki az elektromos korszaknak az Opel

Egy videón mutatta be az Opel az új embléma dizájnját, mely a gyáriak szerint egyben egy új korszak nyitányát is jelenti. Letisztultabb és modernebb az új megjelenés.

Ahogy szépen fokozatosan egyre komolyabban mélyülnek bele az autógyártók az elektromos modellek fejlesztésébe és gyártásába, úgy jönnek rá egyre többen, hogy bizony ez egyben egy teljesen új korszak kezdete. Az új korszakhoz pedig új embléma kell, így a Volkswagen és a BMW után most az Opel is megmutatta, hogy milyen dizájnnal vág neki az elkövetkező éveknek.

Az új embléma egy pörgős kis videóval ünnepelte a premierjét, viszont túlzottan nagy változásra ne számítson senki. Egyértelműen letisztultabb, modernebb és mindenképpen egyszerűbb a most leleplezetett változat, viszont avatatlan szemek nehezen szúrják majd ki első pillantásra a különbsége. A gömbbe zárt villám továbbra is a német gyártó mással össze nem téveszthető jelképe!

Fontosabb, hogy a márka hivatalos színe is megváltozott. Ez maradt ugyan sárga, de sokkal élénkebb árnyalatot kapott, amit „Neon Opel sárgának” neveztek el. Szintén megváltozott a gyártó hivatalos betűtípusa is, mely Opel Next néven lett levédetve.