Lego Porsche: egy szett két lehetőséggel

A Lego legújabb autó fanatikusoknak szóló készlete kalsszikus Porsche 911 témára épül fel. Ám, hogy végül a Turbo vagy a Targa modell készül el belőle, azt egyedül te döntöd el!

Bár tény, hogy egy Lego szettből összeépíthető kis járgány közel sem olyan részletgazdag, mint mondjuk egy profi modellautó, ám maga az építés folyamata és a végeredményben gyönyörködés hamar kárpótolja az embert a kockákból adódó pontatlanságokért. Ezért is kapnak rá egyre többen erre a témára, aminek köszönhetően a Lego ontja is magából rendületlenül az újabbnál újabb készleteket.

Ezúttal a Porschék szerelmeseire ragyogott rá a Lego szerencsecsillaga. Nem is akárhogyan, hiszen a most bemutatott csomagból nem is egy, hanem két külön modell építhető össze. Persze, nem egyszerre.

Az 1458 darabból álló szett a klasszikus 911 Targa és a Turbo modell megalkotását is lehetővé teszi, a mellékelt darabokból ugyanis a tető és a hátsó kiképzés kedvünk szerint variálható.

Az újdonság a Lego ingyenes VIP hűségprogramjában már február elején elérhetővé válik potom 130 eurós áron, a bolti vásárlóknak azonban március elsejéig kell majd várniuk, hogy megszerezzék maguknak azt.