Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

lamborghini-huracan-evo-debuts-with-640-hp-performante-motor-all-wheel-steering_2

Látványosan frissült fel a Lamborghini Huracán

A Lamborghini némi frissítéssel, és egy kis erősítéssel gondoskodik arról, hogy a Huracán továbbra is a tehetős vásárlók egyik kedvence legyen.

Egy Lamborghini sosem öregszik meg, legalábbis ezt gondolhatnánk átlag autós vásárlói fejjel gondolkodva. Ezzel szemben viszont fontos kiemelni, hogy pontosan a szupersportkocsik és a luxusautók piaca az egyik legérzékenyebb, ha technikai újításokról van szó. Ha lemaradsz, vásárlókat vesztesz. Pontosan ezért kellett a Huracánnak is felfrissülnie most.

A beavatkozás nem csak kötelező jellegű volt, hanem jól is sikerült. A Huracán Evo átrajzolt első lökhárítója és oldalsó beömlői mellett egyértelműen a hátsó traktus változásai a legfeltűnőbbek, ahol újrapozicionált kipufogókat és új szárnyelemet találhatunk a leszorítóerő növelés érdekében. Apropó leszorítóerő! A ráncfelvarrás után a Huracán Evo az eddiginél ötször jobban nyomódik az aszfalthoz, ami jelentősen növeli a stabilitást.

Szintén a stabilitást és a manőverezhetőséget javítja az összkerék kormányzás és a tovább finomított futómű is.

Belül a középkonzolba épített érintőképernyő az igazi újítás, illetve az, hogy a Lamborghini történetében először megjelent az infotainment gesztusvezérlése is.

Természetesen a motorba is belepiszkáltak egy kicsit, így az 5,2 literes V10-es egyság már 640 lóerőt, az eddiginél 30-al többet tud leadni.

2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.