Látványos szélesítést kapott a Toyota Supra

Csak idő kérdése volt, hogy legendás elődjeihez hasonlóan az új Toyota Supra generáció is felkerüljön a nevesebb tuningműhelyek palettájára. Most a Liberty Walk mutatta meg, hogy miként képzeli el a japán-német sportkocsit a saját receptje szerint.

A Toyota Supra előző generációi tényleg jó sportkocsik voltak, de azért azt be kell ismerni, hogy a tuning világ fejlődése és felfigyelése nélkül közel sem lett volna akkora hírneve a szériának, mint ahogyan az végül alakult. Ezért is fontos kérdés, hogy vajon az új Supra is tudja-e ezt a hagyományt folytatni? Egyre inkább úgy tűnik, hogy igen.

Sorra figyelnek fel rá ugyanis a komolyabb átalakító műhelyek is, most például az amerikai Liberty Walk állt elő egy csomaggal, ami széles mosolyt csalhat a stílus rajongói szájára. A széles természetesen nem csak a mosolyra értetődik, hanem a karosszériára is, hiszen tényleg brutális szélesítéseket álmodtak a Suprára a mesterek.

Mindezek mellett természetesen vadabb lökhárítók és küszöbök is járnak a csomaghoz, na meg persze a látványos hátsó szárny sem maradhat el. A Liberty Walk Supra csomagja ráadásul már alapból üvegszálas anyagok felhasználásával készül el, de némi felárért cserébe akár még könnyebb szénszálas kompozit is lehet a készlet. Az alap csomag ára 14850 dollár, azaz 4,2 millió forint még az autó árán felül, a könnyített lehetőség pedig 16000 dollárért, azaz 4,6 millió forintért vihető haza.

Aki nem akarja egyben megvásárolni az egész szettet, az akár egyenként is megveheti a különböző elemeket. Ebben az esetben egy első lökhárító 2750 dollárba kerül, a motorháztető pedig még 3080 dollár. A hátsó szárnyat 3850 dolcsi ellenében tudhatjuk magunkénak, az AirRex airride futómű pedig 7900 dolláros árcédulával rendelkezik. Teljesítménynövelő opciót jelenleg nem kínál a cég.