Lamborghinivel ugratott át egy másik felett a híres Youtuber

Az igazat megvallva már az is elég nagy szám, hogy valakinek van két Lamborghinije a garázsban, az viszont mindenképpen nem mindennapi, ha ezekkel egymás fölött ugratgat át az illető.

Sokszor kerültünk már olyan állapotban, amikor hirtelen nem tudtunk mit kezdeni magunkkal, elkezdődött az unalom gödrébe süllyedés. Ilyenkor általában felugranak a “mi lenne, ha…” gondolatok az emberben. Szerencsésebb esetben ezen tervek vagy anyagi, vagy pedig elszántságból eredő problémákba ütköznek. Ha viszont mind a két tétel a birtokunkban van, akkor mentsen meg minket, meg a környezetünket az ég!

Valószínűleg így született meg az ötlet a piszok módon gazdag Youtuber, Street Speed 717 fejében is, hogy vajon egy Lamborghini fölött át lehet-e ugrani egy másik Lamborghinivel? A válaszban természetesen csak gyakorlati úton bizonyosodhatott meg emberünk, ezért némi szervezés után két földkupac közé parkolt a sárga Aventadorral, majd oldalról elrugaszkodott a szintén szépen sárgán rikító Urus városi terepessel. Sikerült a mutatvány? Mondjuk, hogy igen! A videóban 8 perc 40 másodperctől te magad is megnézheted, hogy miként is alakult pontosan! Persze, senki se próbálja meg utánozni ezt az elmebeteget, hiszen roppant balesetveszélyes, meg hát valljuk be, így átlagos emberként két Lambo (azonos színben az igazi) beszerzése sem éppen egyszerű mutatvány!