Különleges szériákat kapott a Jaguar F-Pace

Két különleges szériával erősíti az F-Pace palettát a Jaguar. Itt az F-Type esetében már korábban bemutatott 300 Sport és Chequered Flag változat.

A Jaguar a Chequered Flag, avagy kockás zászló szériával a sportautózás 70 éves évfordulóját ünnepli. Eddig csak az F-Type kapta meg ezt a megtisztelő feladatot, mostantól azonban az F-Pace SUV modellhez is rendelhető lesz.

Aki ezzel a csomaggal kéri a szabadidő Jaguart, az alapból megkapja az igen gazdag R-Sport felszereltséget, amit fekete belső díszbetétekkel és némileg átszabott lökhárítókkal bolondítanak tovább. Természetesen a zászló sem maradhat le az összképről, így nem csak a belső térben jelennek meg ezek a dekor elemek, hanem például a kocsi hátulján is megtalálható. A Chequered Flag csak a 2 literes benzines és dízel egységekkel együtt kérhető, a V6-os és az 5 literes V8-as nem játszik megrendeléskor.

Aki az erősebb kivitelre vágyik, annak a 300 Sport széria lehet kiváló alternatíva. Ehhez ugyanis már kérhető a 3 literes V6-os dízel is, nem meglepő módon 300 lóerős teljesítménnyel. A széria másik különlegessége az a Santorini fekete fényezés és sárga varrás a beltérben, ami csak ehhez a változathoz lesz kérhető.