Konfigurátor, melyet egyszerű halandó nem érhet el

Az tiszta mindenkinek, hogy egy Bugatti Chiron birtoklása nem olyan dolog, ami egy átlag embernek valaha is megadatik. Na de mi van a limitált példányszámban készülő Chiron Pur Sport online konfigurátorával? Oda sem engednek be bárkit, az ugyanis rejtve van a hétköznapi nézelődők elől.

Van abban valami felemelő, amikor az ember online konfigurál autót, ráadásul a végén rá is kattint az „ajánlatot kérek” gombocskára. Sokak számára azonban ez vágyálom marad. Van viszont az a szint, ami majdnem hogy mindenki számára elérhetetlen.

A Bugatti a limitált szériáihoz ugyanis nem kínál bárhonnan elérhető konfigurátort, így például a Chiron Pur Sport kivitelt is csak úgy lehet összeállítani az otthon kényelméből, hogy jelezzük vételi szándékunkat a gyártónak, azok pedig ha komolynak látják a dolgot, akkor hozzáférést engednek a kalibráláshoz.

Most viszont a CNET magazin egyik munkatársa betekintést nyert oda, ahol csak a világ legtehetősebbjei hagyják a virtuális lábnyomukat, azaz egy órán keresztül szórakozhatott gyári engedéllyel a rejtett konfigurátorban.

Ha már megadatott a lehetőség, Daniel Golson össze is rakta álmai Bugattiját, mely látványos lila kiemelésekkel tűnik ki a tömegből. Tűnne, ha megrendelné, de Daniel természetesen ezt nem engedheti meg magának. Mindezek ellenére saját bevallása szerint jól szórakozott, a megrendelők pedig számtalan egyedi lehetőséggel élhetnek. Hát igen, 4 millió dollárért az ember elvár némi egyediséget.