Kívül alig változik, technikailag viszont alaposan megújul a Skoda Superb

Hivatalosan a hónap végén mutatkozik be az új Skoda Superb, egy gyári vázlaton azonban már most is megcsodálhatjuk. Technikai részleteket is kiszivárogtattak már.

Május végén érkezik meg a Skoda Superb új generációja, melyet már most megcsodálhatunk egy gyári rajzon. Ugyan ezen még csak nagyjából látszanak a részletek, az viszont már simán kivehető, hogy alig változik az autó megjelenése. A legnagyobb Skoda limuzin orrát például csak éppen annyit igazították meg, hogy az beleilleszkedjen a friss arculatba. Ugyan a hátuljáról még nem láthattunk képet, a gyári ígéretek szerint a Scala után a Superb a második modell, melynek a csomagtartó fedelén nem az embléma lesz, hanem egy méretes SKODA felirat.

Ennél is fontosabb változás, hogy most már ez a modell is rendelhető lesz hibrid hajtáslánccal. Ennek a pontos részleteit egyelőre még titkolják a gyáriak, ám valószínű, hogy a Passat esetében már használt 1,4 literes TSI mellé társított elektromotor jelenik majd meg itt is nagyjából 220 lóerős összteljesítménnyel.