Kezelésbe vette az Irmscher az Insignia GSi-t

Az Opel Insignia legújabb generációjánál már nincs OPC, van viszont GSi. Erősnek erős ez is, viszont a megjelenése jóval visszafogottabb, mint amit a fanatikusok megszoktak. Ezen javít most az Irmscher.

Ha Irmscher, akkor mindenkinek az Opelek tuningolása jut az eszébe. Nem véletlen, hiszen a srácok már évtizedek óta foglalkoznak a gömbvillámos verdák csinosítgatásával, ráadásul mesteri szinten. Ezért örülhetünk, hogy most az Insignia GSi is bekerült a palettájukba.

A GSi lényegében az új OPC, némileg visszafogott teljesítménnyel és megjelenéssel. Az Irmscher csomagja viszont pont ezeket a hátrányokat hivatott enyhíteni. Kapunk például agresszív hűtőrácsot kétféle dizájnnal, karbon díszítőelemeket és egy nem elhanyagolható 3 centis ültetést. A belső átalakításról egyelőre nem árultak el semmit a tunerek, de biztos, hogy ott is lesznek finomságok.

Ami még ennél is fontosabb, hogy már készül a teljesítményt növelő chip is, ami a gyári 260 lóerős 2 literes turbós egységet 280 lóerőre húzza fel.