Két új Corolla variációt mutatnak be Genfben

A Toyota a Corolla két különleges változatát is leleplezi a Genfi Autószalonon. Itt a sportos GR Sport és a terepet sem megvető Trek.

A Toyota egyéb érdekességek mellett két új Corolla felszereltséget is bemutat a jövő héten megrendezésre kerülő Genfi Autószalonon.

Az első a már sokak által várt GR Sport, azaz a sportos dizájnnal ellátott kivitel. Ezt megrendelve a jövő Corolla vásárlói szürke-fekete kéttónusú fényezést, fekete felniket, sötét króm hűtőrácsot, mélyebbre nyúló lökhárítókat és hátsó diffúzort kapnak a pénzükért. Belül sportülésekkel és fekete-piros díszítő elemekkel találkozhatunk. A csomag az 1,8 és a 2 literes hibrid hajtáslánc mellé kérhető hatchback vagy kombi kivitelben egyaránt.

A GR Sport ellentéte lesz a Trek felszereltség, mely egy amolyan terepes imitációval ellátott változat. A hasmagasságon 20 millimétert emeltek a gyáriak, a lökhárítók fényezésére pedig hangsúlyosabb fényezetlen műanyag elemekkel vigyáznak. A választható hajtásláncok megegyeznek a GR Sport esetében alkalmazottakkal, ám a Trek kivitel csak és kizárólag kombiként lesz rendelhető.