Készül a hétszemélyes Jeep Compass, de nem ez lesz a végül a neve

A Jeep közzétette az első kedvcsináló videót a Jeep Compass alapjaira épülő új hétszemélyes járgányáról, mely már biztos, hogy nem az alapokat adó modell nevével kerül majd be a kínálatba.

A Jeep még tavaly lengette be, hogy a Compass alapjaira felépítve egy új hétszemélyes modell épül be a palettába 2022-re. A kis családi modell eddig csak kémfotókon volt látható, most pedig megérkezett az első gyári beharangozó videó is. Sok részletet nem mutattak meg a gyáriak, ám egy fontos információ mégis kiderült.

A kedvcsinálóban a hűtőmaszk egy részletét és a fényszórót láthatjuk sejtelmesen kirajzolódni, de értelemszerűen ebből nem igazán lettünk okosabbak. Az viszont mindenképpen érdekes, hogy a videóban pár másodperc erejéig feltűnik a modellnév egy részlete is, ami nem igazán illeszthető bele a Compass megjelölésbe.

ER. Ennyit láthattunk most, tehát alapvetően más elnevezéssel érkezik majd az újdonság, ám egyelőre csak találgatni lehet, hogy a teljes felirat hogyan is szól. Kézenfekvő lenne a Commander ebben az esetben, hiszen a márka palettájában korábban már szerepelt ez a típusnév, ráadásul a Jeep az ázsiai piacon jelenleg is kínál egy hétszemélyes modellt Grand Commander néven.

Értelemszerűen a technikai részletekbe egyelőre nem mentek bele a márka képviselői, de vélhetően egy az egyben kerül átemelésre a Compass erőforrás kínálata két- és összkerék meghajtással társítva.