Kéne egy Bugatti limuzin? Az alapok itt vannak, már csak be kell fejezni

Sokféle alappal találkozhattunk már hosszított limuzin formájában, de Bugatti Veyron átirattal talán még nem. Most egy félig befejezett példány keresi gazdáját. Nem olcsó a buli, de az alapok tényleg adottak a befejezéshez.

Ha hosszított limuzinról beszélünk, akkor leginkább a Lincoln, Mercedes esetleg Hummer alapon nyugvó gyári vagy külsős átalakítások ugranak be. Pedig manapság szinte mindenből készülnek ilyen buli járgányok, még igazi sportkocsikból is.

A szupersportkocsi alapok viszont ritkák ebben a szegmensbe. Nem hiába, hiszen a méregdrága és ritka járgányokat nem szívesen vágja szét az ember ahhoz, hogy többnyire haszontalan furcsaságokat csináljon belőlük. Egy Bugatti Veyron esetében pedig ez hatványozottan igaz.

Most mégis felbukkant az Ebay-en egy szemmel láthatóan félkész Veyron limuzin, mely első ránézésre akár eredeti is lehetne alapok terén. Tényleg ritka, hogy egy replika esetében ennyire stimmeljen az autó orra és a hátsó kidolgozása, lefényezve pedig még hatásosabb lehet az összkép.

Mert bizony fényezés, az még nincs, de legalább a csővázra felépített üvegszálas karosszéria alapvetően kész van. Belső tekintetében ennél egy picit szomorúbb a helyzet, ugyanis az még alapvetően kidolgozásra vár, bár néhány Lincoln Town car eredetű fotelt már találhatunk benne. Ez persze árulkodik az eredeti alapokról is: a Veyron Limuzin valamikor egy Town Car volt.

Ami a lényeg, hogy a Lincoln eredetű V8-as motor az eladó elmondása szerint pöccre indul, csak egy új akkumulátor kell neki, mert a projekt 3 éve áll már és ő nem is fogja befejezni. Mennyit kér érte? 25 ezer dollárt, azaz valamivel több mint 8 millió forintot, ami nem kevés, de egy mellékelt kép mutatja, hogy ha elkészül a projekt, nem fog ez olyan rosszul kinézni.