Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

836e9dae-2019-chevrolet-camaro-shock-edition-russia-1

Kedvezményt kínál a Chevrolet a Ford Mustang tulajdonosoknak

2019. augusztus 22. | Chevrolet Hírek | Címkék: , , , , ,

A Chevrolet igen agresszív kampánnyal akarja a konkurencia vásárlóit magához csábítani. Most 2500 dollárt ér, ha Mustang tulajdonosként Camaro-t veszel.

A Chevrolet az új Camaro generációval picit elmarad a konkurens modellektől, már ami az eladásokat illeti. Eddig ugyanis ebben az évben 24 516 példányt sikerült értékesíteni belőle, míg a Dodge Challenger 28 668, a Ford Mustang pedig több mint 38 ezer eladott darabnál tart.

Érzi a csokornyakkendős gyártó, hogy lépni kell valamit az egyensúly helyreállításához, így egy igen agresszív kampányt indítottak el. Ennek a lényege, hogy aki most vált Ford Mustang-ról Camaro-ra, az azonnal 2500 dollár, azaz több mint 700 ezer forintnyi kedvezményt kap. Ráadásul nem csak a Mustang tulajdonosoknak, hanem azoknak is jár az engedmény, akik több mint egy hónapja lízingelik a Ford izomautóját. Nincs kikötés arra sem, hogy melyik Camaro változatoknál lehet felhasználni az akciós váltást, tehát akár az alap modellre, vagy éppen a csúcs ZL1 kivitelre is érvényesíthető egy egész hónapon keresztül.

2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.