Katasztrofális McLaren

Szó sincs arról, hogy egy rossz modellt rakott volna a McLaren, csupán valaki úgy döntött, hogy a Csernobil témára húzza rá a 650S sportkocsit. Valamilyen szinten megkapó lett a végeredmény.

Ha McLaren tuningolásról van szó, akkor a legtöbben inkább a feltűnő színekre vagy esetleg megdöbbentő mintázatokra esküdnek. Ez az ukrán példány mind a kettőt magába foglalja, azaz kellően feltűnő és annál inkább megdöbbentő.

A 650S ukrán tulajdonosa ugyanis úgy döntött, hogy a kedvenc sorozatához igazítja az autót, és ez pedig nem volt más, mint az HBO által vetített Csernobil, mely a világ egyik legsúlyosabb atomkatasztrófáját dolgozta fel. Ennek értelmében a fényezés úgy néz ki, mintha a McLaren is a baj megtörténte után lett volna otthagyva 1986-ban Pripyat egyik épületében.

A kopottas megjelenés alatt azonban komoly átalakítást találhatunk. Ott van például az eredeti Liberty Walk szélesítés, mely egyedül csaknem 40 ezer dollárjába fájt a tulajdonosnak, de a HRE felni készlet és a titán kipufogó rendszer sem a filléres átalakítások közé tartozik.