Jelképes havi 100 forintért használhatók a MOL kerékpárjai

Itthon sorra jelentik be a szolgáltatók a kedvezményeket, hogy ezáltal is segítsék a vírus megfékezését illetve a vele járó gazdasági következményeket is enyhítsék. A MOL például csak havi 100 forintot kér a bringázásért.

A koronavírus megfékezése mindenki közös érdeke és feladata, így a hazai szolgáltatók is szépen állnak be a sorba akciókkal és kedvezményekkel. A MOL például úgy szeretne segíteni, hogy jelképes havi 100 forintos összegért elérhetővé teszi a Bubi kerékpárokat, ezzel is arra sarkalva az embereket, hogy ne a zsúfolt tömegközlekedést válasszák a városon belüli közlekedéshez. Természetesen a bringákat rendszeresen fertőtlenítik az állomásokon.

Fontos tudni azonban, hogy a havi 100 forintos bérletben csak alkalmanként 30 perc bringázás tartozik bele, ezen felül plusz összeget kell fizetni a tekerésért. A döntést azzal magyarázták a MOL döntéshozói, hogy amúgy is maximum fél órát szokták igénybe venni a szolgáltatást a felhasználók, így a legtöbben nem csúsznak bele a plusz díjakba.