Itt a Halálos Iramban 9 új bemutatója és premier dátuma

Megannyi halasztás után úgy tűnik, hogy nemsokára tényleg elkészül az új Halálos Iramban film, mely az előző részek stílusát és történetét viszi tovább. Most itt a legújabb kedvcsináló videó is, mellyel már most betekintést nyerhetünk a pörgős történésekbe.

A Halálos Iramban széria ma már közel sem arról szól, mint ahogyan elkezdődött a sztori, azaz az új filmek célja nem az, hogy a realitás talaján mozogjon, hanem inkább a határtalan szórakoztatás és az állejtős akciójelenetek jellemzik a legújabb műveket. A kilencedik rész sem változtat a jól bevált recepten.

Ebből kaphatunk most egy kis ízelítőt a legújabb trailernek köszönhetően, amit a stúdió a hétvégi Super Bowl alatt vetített le először. A többször is premiert halasztó film a legújabb információk szerint ezzel május végén már tényleg megérkezik a mozikba. Persze, ha lesznek mozik, de ez már egy másik sztori.

Szóval itt van az új kedvcsináló, melyből annyit tudhatunk meg, hogy miután Dom Toretto (Vin Diesel) bátyja, Jakob (John Cena) is megjelenik a színen, a feje tetejére fordul minden. Épületek dőlnek össze, autók szippantódnak át a betonelemeken és természetesen tovább erősödik a “család” összetartása.

A Halálos Iramban 9-et Justin Lin rendezi, akinek a harmadik, negyedik, ötödik és hatodik részt is köszönhetjük. Szóval akinek bejött azok sztorija és látványvilága, azok most sem csalódnak majd nagyot, a többieknek viszont még mindig rossz hír, hogy esze ágában sincs a szériának visszatérni az alapokhoz és az illegális versenyzés világához.