Így lehet egy autó árát rákölteni egy másik autóra

A BMW X7 már magában sem egy olcsó autó, de szerencsére van még pár dolog, amivel drágábbá lehet tenni. Ilyen például a Lumma Design új külső tuning csomagja.

A BMW a giga SUV-ok világába az X7-el lépett be. Természetesen az ára is a megalomániát tükrözi, azaz 30 millió forint alatt hozzád sem szólnak a kereskedésben, egy jobban kikonfigurált változat pedig már könnyen 40 millió forintba is bele kerülhet. Na de mi van, ha te ennél is többet és drágábbat szeretnél? Akkor bizony meg kell rendelned a neves Lumma Design legújabb csinosító csomagját.

Ebbe bele tartozik egy új első és hátsó lökhárító, oldalsó kerékjárati toldatok, két spoiler hátulra (egy az ablak köré egy pedig annak az aljára), az elengedhetetlenül vad oldalsó küszöbök és a belső egyedi bőrözése. Mindezt 16750 euróért lehet megvásárolni, azaz majdnem 6 millió forintot kóstál a szett fényezés és felszerelés nélkül. Ezt még lehet fokozni az új 24-es felni garnitúrával, ami lényegében még egyszer rápakol egy egészséges kisautónyi árat a csomagra.

A Lumma Design CLR X7 csomag a motorral nem foglalkozik, ha nem lenne elég a gyári 335-523 lóerő, akkor kénytelenek leszünk egy újabb teljesítménynövelő csomagra befizetni, mert hát szerencsére azt is lehet találni bőven a piacon.