Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

b09235b0-2020-alfa-romeo-tonale-leaked-photos-3

Idő előtt bukott le az új Alfa SUV

2019. október 09. | Alfa Romeo Hírek | Címkék: , , ,

Ugyan hivatalosan csak jövőre leplezik le, néhány kiszivárgott fotónak köszönhetően már most megismerkedhetünk a Stelvio alá pozícionált kis Alfa SUV-al.

Az Alfa jövőre egy újabb modellel bővíti a palettáját, az új jövevénynek eddig csak a nevét árulták el a gyáriak: ez lesz a Tonale, a Stelvio SUV kistestvére.

Most viszont kiszivárogtak az első álcázás nélküli képek, melyen azt láthatjuk, hogy alapvetően megmaradt az év elején bemutatott tanulmány karakteres vonalvezetése, ám értelemszerűen a részletek sokat egyszerűsödtek.

Kellett is a befogadható megjelenés, hiszen az Alfa ettől az autótól várja az eladások alapos fellendülését. Egészen pontosan tavaly év végén már 400 ezer darabos értékesítéssel szeretnének büszkélkedni az olaszok a jelenlegi év 130 ezres szám helyett, ami igencsak drasztikus ugrás lenne, de egy megfizethető árú SUV-al a mai trendek miatt közel sem kivitelezhetetlen.

A technikai részletek még nem ismertek, csupán annyit közöltek a gyáriak még a tanulmány bemutatásakor, hogy lesz belőle hibrid változat is.

2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.