Idén bemutatkozhat még a Tesla Cybertruck végleges verziója

Elon Musk a közösségi oldalán jelentette be, hogy talán már egy hónap sem kell ahhoz, hogy megismerhessük a Tesla Cybertruck végleges változatát, ami minden tekintetben jobb lesz, mint a most ismert tanulmány.

Amióta a Tesla bemutatta az elektromos pickup koncepcióját, alapvetően két kérdés foglalkoztatja a rajongókat. Mikor jön a végleges változat és az vajon mennyiben külünbözik az eddig megismerttől majd?

Most Elon Musk mind a két kérdésre részleges választ adott. Először is a közösségi oldalán említette meg, hogy jó eséllyel már egy hónapot sem kell várni arra, hogy végre megismerhessük azt a Cybertruck-ot, amit a vásárlók is megkapnak majd. Ez jó hír, hiszen ha még ebben az évben leleplezik azt az amerikaiak, akkor akár jövőre meg is kezdődhetnek az értékesítések és a kiszállítások.

Arra, hogy milyen lesz, már árnyaltabb választ adott a Tesla vezér. Bár korábban felmerült az a lehetőség is, hogy csökkentenek majd a Cybertruck méretén (a jelenlegi dimenzióival nem igazán fér be egy átlagos amerikai garázsba), de ezt nem sokkal később Elon Musk elvetette arra hivatkozva, hogy ha van rá kereslet, akkor inkább lesz majd egy másik Tesla modell is a későbbiekben az egyel kisebb méretosztályban.

Musk azt is hozzátette még, hogy a végső változat minden tekintetben több és jobb lesz mint a mostani, ők ugyanis nem a koncepcióból visszalépés módszerének hódolnak. „Mindig feldühít, amikor az autógyártók megmutatják a hihetetlenül jól kinéző koncepciókat, majd a vásárlók valami jóval visszafogottabbat és rosszabbat kapnak. Ez csak engem tölt el csalódottsággal? Mi annak a hívei vagyunk, hogy a végleges modellnek jobbnak és többnek kell lennie annál, amit először bemutattunk. Ez nem lesz másként a Cybertruck esetében sem. Jobb lesz, mint amit eddig mutogattunk nektek”- hangzott el a Tesla első emberének a beszédében, amit a minden eddiginél sikeresebb üzleti harmadik negyedév bejelentésekor mondott el.