Hyundai-ra vált a Pókember

A Pókember filmek és játékok jogait jegyző Sony Pictures Entertainment autós főszponzora mostantól a Hyundai, ezzel véget ért az Audi modellek főszerepe a szuperhősös filmekben.

Az Audi, mint autós támogató eddig toronymagasan uralkodott a Marvel univerzumban. Négykarikás járgányokkal járt Tony Stark, azaz a Vasember, és a német márka termékeivel volt dolga magának a Pókembernek is. Ez most meg fog változni, a Sony Pictures Entertainment ugyanis a Hyundai-al kötötte meg a főtámogatói szerződést az új filmekre.

Ez azt jelenti, hogy a készülő alkotásokban a Hyundai legújabb modelljei fognak feltűnni központi szerepben. Főként elektromos és koncepció koreai modellekre számíthatunk, hiszen a gyártó azt is közölte, hogy az együttműködéssel a jövő mobilitási eszközeit kívánják majd népszerűsíteni.

A Pókember filmek mellett számtalan játék jogával is rendelkezik a Sony, így nagyobb hangsúlyt kaphatnak a játékosok által kedvelt Gran Tourismo vagy az Uncharted szériában is a Hyundai logós járgányok.