Hatszemélyes olcsó egyterűt villantott a Renault

A Renault Triber kiváló alternatíva lehet nagycsaládosoknak is. Az egyetlen szépséghibája, hogy csak Indiában lesz kapható.

A Renault Európában inkább a Dacia márkanevet használja az olcsóbb modellekhez, ám vannak olyan helyek, ahol eleve csak olcsó autókkal vannak jelen a franciák, így a Renault márkanevet használják inkább.

Pontosan ennek köszönhető, hogy a most bemutatott hétszemélyes Triber nem Dacia lett, hanem Renault. Bármennyire is vonzónak számít nálunk is a hétszemélyes kiépítés és az olcsóság, ezt bizony csak és kizárólag az indiai piacra fejlesztették ki a gyáriak és ott is fogják árulni.

Az autó egyébként mindösszesen 4 méteres hosszal és 2,6 méteres tengelytávval rendelkezik, így a hétüléses felépítéstől nem szabad csodát remélni. A normál használat esetén 625 literes csomagtér ugyanis az összes ülés felhajtásával egészen apróra, 84 literesre zsugorodik.

A motorpaletta egyetlen tagot számlál, ezen ugyanis csak és kizárólag a Dacia Logan 1 literes 72 lovas egysége található meg.