Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

Mazda-Vision-Coupe-Sedan-1

Hátsókerekes lesz és kupéként is piacra kerül a következő Mazda 6-os széria

2020. április 14. | Hírek Mazda | Címkék: , , ,

Egészen újszerű megközelítésben lép majd piacra a következő Mazda 6 generáció a Car & Driver információi szerint.  Hátsókerék meghajtás és soros hathengeres motor várható.

A jelenlegi Mazda 6-os generáció lassan a modellciklus végéhez közeledik, így várható volt, hogy elkezdenek kiszivárogni az infók a következő felvonásról. A Car & Driver magazin ráadásul gyökeres változásokról számolt be a modellel kapcsolatban.

Ők ugyanis úgy tudják, hogy a következő generáció már egy új, hátsókerekes platformra épül fel, az orrában pedig többek között a Toyotával közösen fejlesztett soros hathengeres motorokat is megtalálhatunk majd, illetve nagyobb hangsúlyt kapnak a hibrid megoldások is.

A srácok azt is kiderítették, hogy a 2022 végén érkező 6-os szériából később lesz egy kupé kivitel is, mely lényegében a 2017-ben bemutatott Vision Coupe széria változata lesz, csak éppen nem négy, hanem kétajtós megoldással. Érdekes fordulat ami azt is bizonyítja, hogy tényleg elkezdi sportosabbra venni ismét a figurát a Mazda.

2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.