Guruló luxusiroda Mercedes Sprinter alapokon

A főleg páncélozott autóiról elhíresült Inkas cég legújabb átlakítása azoknak szól, akiknek a luxus és a biztonság érzete mellett fontos, hogy akár menet közben is tudjon dolgozni.

Az Inkas cég termékei kimondottan olyan embereknek szólnak, akiknek a luxus mellett fontos a biztonság is. A srácok korábban már piacra dobtak például hosszított Mercedes G-osztályt golyóálló kivitelben de van saját tervezésű pánccélautójuk is. A most bemutatott átalakításuk viszont azoknak szól, akik utazás közben a munkát sem hagyják szívesen maguk mögött.

A VIP Mobile Office a nevéhez méltóan lényegéen egy guruló luxusiroda. A szakik alapnak a Mercedes Sprinter magasított változatát választották ki, így van hely bőven a beerendezések elhelyezésére. Van például egy díszített sarokasztal benne USB csatlakozókkal áramellátásssal és laptop foglalatokkal. A gyári ülések szóba sem jöhettek, ezért az Inkas kényelmes, masszázsfunkcióval is ellátott lábtartós foteleket szerelt be, melyek forgathatóak is. A falra felkerült két Smart TV is, ha éppen prezentálni kell munka közben, vagy csak éppen a meló utáni lazításként megnéznénk egy filmet, természetesen 3D hangzással.

A mesterek arra is gondoltak, hogy a sofőrnek nem kell mindent hallania, ami a tárgyalóban történik, így alapvetően az utasoktól hangszigetelten leválasztva tevékenykedik, viszont minden fotelnek van saját intercom berendezése, amivel beszélgetni lehet a sofőrrel és a mellette utazó testőrrel.

Az eddig felsoroltak csupán az alap csomag részét képezik, a cég még páncélbevonatot, 360 fokos biztonsági kamera rendszert, illetve hermetikusan lezárható, saját életfenntartó rendszerrel ellátott kabint is kínál az irodához. Az átalakítás ára nem publikus, hiszen a cég mindenkinek igyekszik személyre szabott megoldásokat találni. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy egy ilyen guruló iroda árából kijön egy nagyobb családiház vagy több lakás is.