Guruló fürdőkád a jövőből

Egy koreai dizájner rajzolta le a jövő Hondáját, melyben akár relaxáló fürdőt is vehetsz menet közben. Szó sincs vezetési élményről, az autó teljesen magát vezeti.

Ahogy egyre inkább szóba kerül az elektromos és önvezető autók világa, úgy kezdenek el gondolkodni a fejlesztők az ezzel járó egyik legnagyobb probléma megoldásán. Mi ez? Az unalom!

Ugyanis, ha nem a mi kezünkben van az irányítás, akkor elég hamar elkezdünk unatkozni, hiszen az ember nem arra van kitalálva, hogy az agyát takarékra téve semmit se csináljon.

Jönnek tehát a jobbnál jobb ötletek, melyek között ott van egy koreai dizájner, Hanbeom Lee elképzelése is. Lee egy olyan önvezető Hondát álmodott meg, melynek kabinja feltölthető vízzel, így menet közben akár egy kellemes fürdőzéssel üthetjük el az időt.

Persze, nem ilyen egyszerű a sztori, hiszen egy normál autó vízzel feltöltve közel sem az élvezhető kategória, főleg, ha mondjuk emelkedőn megyünk fel vele. Pontosan ezért Lee terveiben egy gimbal stabilizátoros kabin szerepel, mely mindig vízszintesen marad, ezzel megakadályozva, hogy össze-vissza csapkodjon benne a víz menet közben.

Érdekes elképzelés és biztos, hogy lesznek még ennél kreatívabbak is, ahogy egyre inkább közelít egy teljesen új jövő az autózás világában.