Gigantikus hajlított kijelzőt kap az elektromos BMW SUV

Nem sok részletet mutatott meg még a BMW a két év múlva érkező iNext elektromos szabadidő modelljéből, de amit már tudni lehet, az mindenképpen érdekes.

A BMW az előzetes információk szerint 2021-ben dobja piacra az iNext elektromos szabadidő modelljét. Túl sokat nem mutattak még meg belőle a bajorok, sőt eddig hivatalosan egyetlen belső gyári képpel rendelkezünk, ám apró részlet még sosem mutatott ilyen sokat.

Azon ugyanis az látszik, hogy az iNext egy gigantikus hajlított kijelzővel rendelkezik majd, ezzel az elsők között alkalmazva ezt a technológiát. Fontos még, hogy olyan bevonatot kap, ami nem tükröződik, így verőfényes napsütésben is látható marad. Ez azért is fontos, mert a kijelzőt hátulról rögzítik a műszerfalhoz két karral, így az szemből nézve úgy tűnik, mintha lebegne a vezető előtt, azaz nem kap felső árnyékolót sem.

Pontos technikai részleteket még nem lehet tudni az autóról, azt viszont már kedvcsinálónak belengették a gyáriak, hogy 600 kilométeres hatótávot és 4 másodperces 100-as sprintet várhatunk tőle.