Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

e8bf77fa-hennessey-goliath-6x6-01

Gigantikus Chevrolet Silverado a Hennessey műhelyéből

2019. július 26. | Chevrolet Hírek | Címkék: , , , , ,

Nem bír magával a Hennessey és megint kezelésbe vett egy pickupot. Most az amúgy sem elhanyagolható méretű Chevrolet Silverado adta az alapot a gigantikus Goliath megalkotásához.

A Hennessey csak úgy ontja magából a brutális pickup átalakításokat, elég csak az F150 szériából megalkotott VelociRaptorra gondolni. Most viszont még ezen is túl tettek, a Chevrolet Silverado alapú Goliath ugyanis 6×6-os hajtást kapott.

Bizony, összesen három tengellyel rendelkezik a monstrum. A hátsó dupla hajtás miatt a platót is alaposan meg kellett toldani, a hasmagasság pedig 20 centis tartományban állítható.

Az összesen 24darabos példányszámban készülő óriás orrában egy 6,2 literes V8-as egység dolgozik alapból 705 lóerős teljesítménnyel, ám aki ezt kevésnek érzi, az kérheti 818 lóerőre felhúzva is, ám ez utóbbi esetben viszont ugrik a három év és 58 ezer kilométer garancia.

Természetesen, mivel igazi különlegességről van szó, a Goliath nem túl visszafogott árcédulával rendelkezik: nagyjából 108 millió forintnyi amerikai dollárt kell kifizetni érte, már ha egyáltalán beleférünk az extrém limitált számú vevők táborába.

2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.