Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

bd47d748-opel-o-team-zafira-life

Feltűnősködik az Opel Zafira

2019. június 03. | Hírek Opel | Címkék: , , , ,

Az Opel annyira büszke a PSA alapokra fejlesztett Zafira Life modellre, hogy egy megvadított tuning változatot is villantottak belőle. Modern szupercsapat járgány V8 helyett hanggenerátorral.

Az Opel nem győzi hangsúlyozni, hogy a Zafira nem csak új generációt, hanem bizony teljesen új kategóriát is kapott. Nagyobb lett, a neve pedig Zafira Life-ra módosult.

Egy ilyen éles váltásnál nagyon fontos a marketing, így minden létező módon próbálják a gyáriak felhívni a figyelmet az új autóra. Csináltak belőle például egy igen látványos tuning kisbuszt is.

Dizájn szempontjából a szupercsapat Chevy kisbusza adta az alapot, ám hogy ne legyen a GM korszakból származó klasszikus járgány teljes koppintása a dolog, a dizájnerek ebben az esetben teljesen más színeket alkalmaztak. Mindezek ellenére sem lehet letagadni a hasonlóságot, elég például a nem túl visszafogott hátsó szárnyat figyelembe venni.

Ami viszont más, az a motor. V8-as motor helyett csupán egy hanggenerátor idézi fel a dicső múltat, a spéci Zafira Life meghajtásáról a széria modell kétliteres dízel egysége gondoskodik 174 lóerős teljesítménnyel.

Valószínűleg lenne igény a spéci átiratra a piacon, ám a gyáriak csak bemutató autónak szánják a művet, még limitált széria sem lesz belőle.

2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.