Felfrissült a legnagyobb Mini

Modellfrissítésen esett át a Mini paletta legnagyobbja, a Countryman. Minimálisan változott a külső dizájn, a technikai részletek viszont mindenképpen modernebbek lettek.

A Mini paletta legnagyobbja a családi autóként is hasznosítható Countryman, mely most egy kis modernizáláson esett keresztül. A külsőhöz óvatosan nyúltak hozzá, a tartalom viszont jelentős modernizálást kapott.

A külső szemlélődőnek tehát a minimálisan átrajzolt lökhárítók és a hűtőrács változásai lehetnek árulkodók, illetve hátulról nézve még a hátsó lámpatest „Union Jack” mintázata utal a megtörtént ráncfelvarrásra.

A belső térben érezhetőbb változásokat találhatunk, például itt is megjelent az elektromos SE-ben debütált digitális műszeregység és az új generációs érintőképernyős infotainment rendszer. Ezen felül megrendeléskor jobban testre szabható a belső tér dizájnja a Mini Yours egyedi kiegészítőknek köszönhetően.

A motorpaletta tekintetében a legnagyobb változás a konnektoros hibridet érinti, ez ugyanis mostantól már 224 lóerőt képes leadni az 1,5 literes háromhengeres benzinmotornak és a hátsó tengelyre illesztett erősebb elektromotornak köszönhetően.