Felfrissült a csúcs Audi Q7

Három évvel a bemutatása után kapott frissítést az Audi SQ7. Leginkább a szemmel látható részleteken variáltak a művelet alatt, a burkolatok alatt javarészt a már ismert technika rejtőzik.

Modellciklusa felénél kapta meg az Audi SQ7 a kötelező ráncfelvarrást. A változtatások szemmel láthatók, pedig az autó karakterén semmit sem változtattak a gyáriak.

A hűtőrács a paletta többi tagjához lett igazítva és a fényszórók is új rajzlatot kaptak. Újak a lökhárítók is, illetve hátul most már egy krómcsík köti össze a két szintén új rajzolattal rendelkező lámpát.

A belső tér egy az egyben a Q8 világát tükrözi, azaz itt is megjelent a ketté bontott gigantikus érintőképernyő a középkonzolon, illetve a műszerezettség is teljes mértékben digitális. Furcsa, hogy még csak most került be az SQ7 kínálatába, de most már végre rendelhető HUD is a vezető elé.

A hajtásláncban nincs semmi változás, azaz ezentúl is a 435 lóerős duplaturbós V8-as dízellel lesz rendelhető, hétszemélyes kivitel esetén akár állami támogatással is.