Feketébe öltözött a hibrid Toyota RAV4 egy különleges széria erejéig

A Toyota a RAV4 hibrid változatát népszerűsíti egy új különleges szériával, mely Black Edition néven kerül a szalonokba. Tényleg mindenhol fekete, ahol csak ez lehetséges.

A Toyota RAV4 palettája mondhatni igencsak színes, most viszont meg kell barátkoznunk a gyáriak legújabb akciójával, mely mondhatni igazi fekete folt lesz a kínálatban. Ez a különleges Black Edition széria, mely nem úgy fekete, mint ahogy a legtöbb gyártó ezt el szokta játszani (maximum felnik és tükrök), hanem minden sötétbe borult rajta, aminél erre lehetőség volt.

Legyen szó a hűtőrácsról, a karosszéria összes eleméről, a felnikről és a szenzorok burkolatáról, minden olyan, mintha arra tervezték volna, hogy az éjszaka sötétje elnyelje az autót, ezáltal lopakodóvá varázsolva azt. Na jó, a lámpák kilógnak a sorból, nem csak azért, mert természetesen világítanak, hanem azért is, mert a közúti szabályozások értelmében a hátsó lámpatesteket meg kellett hagyni pirosnak.

A Black Edition ráadásul nem csak a már leírt dolgok miatt lesz különleges, hanem azért is, mert igen gazdag alapfelszereltséget is kapott. Alapáron jár hozzá például a 360 fokos kamera, a parkolást segítő funkció, a kilenc hangszórót magába foglaló JBL hifi rendszer és a Toyota Safety Sense aktív balesetmegelőző csomag.

Az egyelőre nem derült ki, hogy milyen felárat kell majd fizetni a sötétséget megtestesítő RAV4 Hibridért, de a gyári információk szerint októberben már rendelhető lesz, így nemsokára biztos megjelenik már a hivatalos árlistában is.