Esernyőt kap a legkisebb Skoda

A Volkswagen Up! ráncfelvarrása után a testvérmodell Skoda Citigo is megkapja ugyanazokat a változtatásokat. És még egy esernyőt is.

A közelmúltban mutatkozott be a Volkswagen Up! modellfrissített kiadása, és most az azonos gyártósoron készülő testvértípus, a Škoda Citigo ráncfelvarrott kiadása is megjelent. A csehek kiskocsijának formája sem sokat változott: csupán annyit fedezhetünk fel, hogy Ambition felszereltségi szinttől széria a LED-es nappali menetfény, Style felszereltség esetén pedig sötét burájúak a hátsó lámpák.

Az új kormánykerékkel szerelt utastérben is hasonlóak a változások, mint a Volkswagen esetében. Már a Citigo is rendelhető automata klímaberendezéssel, fény- és esőérzékelővel, valamint az új infotainment rendszerrel. De a Škoda kiskocsija még egy extra felszerelést kapott, ami a cseh márkára jellemző: míg a kínálat legnagyobbja, a Superb az ajtóból előhúzható esernyőket kínál, addig a Citigo esetében, mivel az ajtóban vélhetően nem volt hely, az utasülés alatt helyezik el az esernyőt.